KONYA'nın Çumra İlçesi'nde 32 yaşındaki çiftçi Fatih Atik ve annesi 71 yaşındaki Rukiye Atik, evde tabancayla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Polis, başından vurulan Fatih Atik'in, annesini tabancayla ateş ederek öldürdükten sonra, intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
Konya'da öğretmenlik yapan Sedat Atik, Çumra İlçesi Çaybaşı Mahallesi Cengizhan Sokak'ta oturan ailesine telefonla ulaşamayınca bugün sabah saatlerinde eve gitti. Kapıyı açan olmayınca, kilidi kırıp içeri girdiğinde annesi Rukiye Atik ve kardeşi Fatih Atik'i kanlar içinde hareketsiz halde buldu. Ardından gözyaşları içinde polis ve 112 Acil Servis'e durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tabancayla başından vurulan Fatih Atik ile vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan Rukiye Atik'in öldüğünü saptadı. Polis yaptığı incelemede, evde 1 tabanca bulurken, her hangi bir saldırı ve zorlama izi rastlamadı.
Ölen iki kişinin üzerindeki kanın donduğu ve vücutlarında morarma olduğu için olayın dün akşam saatlerinde gerçekleşmiş olabileceğini tahmin eden polis, başından vurulan Fatih Atik'in, annesini tabancayla ateş ederek öldürdükten sonra, intihar etmiş olabileceği üzerinde duruyor. Komşuların ise polise, her hangi bir silah sesi duymadıklarını söyledikleri öğrenildi.
3 yıl önce kanser teşhisi konan baba Mehmet Atik'in ise Konya'da bir hastanede tedavi altında olduğu belirtildi.
Rukiye Atik ve oğlu Fatih Atik'in, cesetleri otopsi yapılmak üzere Çumra Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
MY(İA/AAA)(FOTOĞRAFLI)