KAYSERİ'DE 21 kişinin öldüğü otobüs kazasından yaralı kurtulan ve 1.5 yaşındaki oğlu Yusuf'u aynı kazada yitiren anne 26 yaşındaki Selcan Aydın'ın pazartesi günü taburcu edileceği bildirildi.
Kayseri- Malatya karayolunun Olukkaya Mevkiinde geçen perşembe günü saat 02.00 sıralarında meydana gelen kaza sırasında kucağındaki 1.5 aylık oğlu otobüsün ön camından dışarıya fırlayan 2 çocuk annesi Selcan Aydın, yaralı olarak kaldırıldığı özel hastanede, kendine geldikten sonra ilk olarak ''Bebeğim nerede?'' diye sormuştu. Daha sonra genc kadının oğlu Yusuf'un öldüğü belirlenmiş ve talihsiz bebek Muş'a götürülerek dün topraga verilmişti.
Tedavisi bugün tamamlanan anne Selcan Aydın'ın yakınları, hastane yönetiminden genç kadına bebeğinin öldüğünün halen söylenemediği ve psikolojik durumunun iyi olmadığını, pazartesi gününe kadar hastanede kalmasını istediler. Servis doktorlarının taburcu kararına karşın, Özel Dünya hastanesi yönetimi aileden gelen ısrar üzerine  Selcan Aydın'ın pazartesi gününe kadar 5'inci kattaki plastik cerrahi servisinde kalmasını kabul etti. Anne Selcan gazetecilerin kendisiyle görüşme isteklerine aile yakınları aracılığıyla ''Kameraları görünce, olay anını hatırlıyorum ve psikolojim bozuluyor'' yanıtı gönderdi OE,MÖ(OE/AAA)