Tolga YANIK / KONYA, ()- ANKARA'dan Konya'ya yakınlarını ziyarete gelen taksici 40 yaşındaki Selahattin Çiçek, kendisini eve bırakma teklifine inanıp otomobillerine bindiği 5 kişi tarafından bin lira ve cep telefonunun gasp edildiğini iddia ederek şikayetçi oldu.
Olay, bugün saat 02.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi yeni adliye binası civarında meydana geldi. Ankara'da taksicilik yaptığını belirten Selahattin Çiçek, yakınlarını ziyarete geldiği Konya'da yolda yürürken, yanında plakasını almadığı beyaz renkli bir otomobilin durduğunu ve içindekilerin gideceği yere bırakabileceklerini söylediğini anlattı. Bu teklif karşısında otomobile bindiğini kaydeden Çiçek, araç içindekilerin kendisini ıssız bir yere götürerek dövdüklerini ve cebindeki bin lira ile cep telefonunu aldıklarını öne sürdü. Selahattin Çiçek, saldırganların daha sonra kendisini otomobilden atıp kaçtıklarını iddia etti. 
Polise başvurarak şikayetçi olan Çiçek kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Beni eve götürmek için yanımda durdular. Ben de otomobile bindim. Boş bir yere götürüp dövdüler, paramı ve cep telefonumu alıp beni araçtan attılar" dedi.
Ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çiçek'in durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

FOTOĞRAFLI