Muhammet BAYRAM/ANKARA, ()- ANKARA'nın Yenimahalle İlçesi'nde elektronik cihazların tamir edildiği bir teknik servise giren hırsızların soygunu güvenlik kameraları ile kaydedildi.
Hırsızlık olayı Yenimahalleye bağlı Batıkent İlk Yerleşim Mahallesi 1992'nci Cadde'de bulunan bir teknik serviste meydana geldi. Saat 01.30 sıralarında, teknik servisin önüne gelen şüpheli kişi işyerinin önüne çişini yaptı. Daha sonra içeriyi kontrol eden şüpheli, bir süre uzaklaştı. Kısa süre sonra dönen ve kapıyı kontrol eden şüpheli binaya ait güvenlik kamerasını kırdı. İşyeri güvenlik kamerası karanlıkta kaldığı için bunu fark etmeyen ve kameraların görüş açısından çıkan şühheli daha sonra arkadaşı ile geldi. Şüphelilerden biri kapının kilitini kırarken kapının açılmasıyla birlikte alarm sistemi devreye girdi. Buna aldırış etmeyen şüpheliler, 20 dakika içerisinde 5 televizyon, 1 bilgisayar ve yazıcıyı çalarak kaçtı.
Sabah gelince hırsızlık yapıldığını gören işyeri sahibi Musa Köseoğlu, hırsızların çalmak istedikleri 2 televizyonu da düşürürek kırdıklarını ortalama 12 bin TL zararının olduğunu söyledi. Sevk edilen polis ekipleri, olayla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini alarak soruşturma başlattı.

MB(HT/İD) (FOTOĞRAFLI)