ANKARA'nın Kazan İlçesi'nden arkadaşlarıyla birlikte otomobiliyle kent merkezine dönen öğretmen Hatice Sezgin, önünde giden kamyonu sollamak isterken, araç takla atıp orta refüje yuvarlandı. Emniyet kemerleri takılı olan sürücü Hatice Sezgin ve yanında oturan öğretmen arkadaşı Gamze Özer kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, Gamze Özer'in arkada oturan annesi Necla Özer yüz ve boynundan yaralandı. Yine arka koltukta oturan Hacettepe Üniversitesi Matematik Bölümü 5'inci sınıf öğrencisi 24 yaşındaki Şule Uğur ise araçtan fırladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kız, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.
Kaza, Kazan- Ankara karayolu 10'uncu kilometrede Karayollarına ait kantarın bulunduğu bölgede dün akşam saatlerinde meydana geldi. Kazan'da liseye hazırlanan öğrencilere özel ders veren 39 yaşındaki öğretmen Hatice Sezgin, 06 FB 9422 plakalı otomobiline kendisi gibi özel ders veren arkadaşları öğretmen 24 yaşındaki Gamze Özer, üniversite öğrencisi Şule Uğur ve Gamze'nin annesi 46 yaşındaki Necla Özer'i de alarak Ankara'ya dönmek üzere yola çıktı.
Hatice Sezgin önünde giden kamyonu sollamak isterken, iddiaya göre yer yer çökme meydana gelen yolda direksiyon kontrolünü yitirince, otomobil takla atarak orta refüje yuvarlandı. Kazayı gören Kızılcahamam Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru hemen 112'yi ve polisi arayıp yardım istedi. 
KEMERİ TAKILI OLANLAR HAFİF SIYRIKLARLA KURTULDU
Sürücü Hatice Sezgin ile yanında oturan ve kendisi gibi öğretmen olan arkadaşı Gamze Özer, emniyet kemerleri bağlı olduğu için kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Otomobilin arkasında oturan Gamze Özer'in annesi Necla Özer ise boyun ve yüzünden yaralandı. Necla Özer, ambulansla kaldırıldığı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. Arkada oturan ve araçtan fırlayan Hacettepe Üniversitesi Matematik Bölümü 5'inci sınıf öğrencisi Şule Uğur ise beyin travması ve iç kanama geçirmesi nedeniyle Kazan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Üniversiteli Şule'den geriye, 15 Aralık'ta arkadaşlarının hazırladığı doğum günü sürprizinde çektirdiği fotoğraf kaldı.
ÜNİVERSİTEYİ KAZANINCA AİLESİ EV TUTMUŞ
Kızlarının ölüm haberini hastanede öğrenen anne Rabia ve ağabey Demirhan'ı yakınları güçlükle sakinleştirmeye çalıştı. Kızının acısına daha fazla dayanamayan anne Rabia'ya hastanede müdahale edildi. Şule'nin üniversiteyi kazanması üzerine ailesinin Ankara'nın Etimesgut İlçesi'nde ev tuttuğu ve kızları ile birlikte kaldıkları belirtildi. Şule'nin de, okul masrafları ve ailesine katkı için özel ders verdiği kaydedildi.
Üniversiteli Şule'nin cenazesi, savcılık incelemesinin ardından ailesine teslim edildi. Cenaze Kazan Belediyesi'ne ait araçla, toprağa verilmek üzere İstanbul Silivri'ye gönderildi.