ANKARA'nın Çankaya İlçesi Dikmen Mahallesi'nde polis ekiplerinin durdurmak istediği araçta bulunanlar ile polis arasında çatışma çıktı. Araçtan inen polisle çatışmaya giren yaralanan 1 şüphelinin öldüğü, 2 polisin yaraladığı belirtildi. 
Polis ekipleri 06 DT 3740 plakalı otomobili durdurmak istedi. Araçta bulunanlar bunun üzerine güvenlik güçleri ile çatışmaya girdi. Çatışmanın bildirilmesi üzerine takviye timler sevk edilirken, bir helikopter de havadan bölgeyi kontrol etmeye başladı. Çıkan çatışmada 2 polis yaralandı. Çatışmada 1'i şüpeli 3 kişinin de yaralandığı ifade edildi. Şüpheli ya da şüphelilerin sıkıştırıldığı düşünen binanın etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Bölgeye özel harekat polisleri de sevk edildi. Bu arada polisin açtığı ateşle yaralanan 1 şüphelinin öldüğü öne sürüldü. Ancak, bu iddia henüz doğrulanmadı.
Bölgede araştırma ve soruşturma sürdürülürken çatışmanın çıktığı bölgede 1 silah ve 50'nin üzerinde boş kovan bulundu.
Öte yandan, ilk çatışmanın meydana geldiği bölgede, şüphelilere terörle mücadele ekiplerinin değil, asayiş büroya bağlı polislerin müdahale ettiği ifade edildi.

FOTOĞRAFLI