OSMANİYE'nin Düziçi İlçesi'nde amcaları 44 yaşındaki Ali Bekmezli tarafından öldürülen 27 yaşındaki Aysel İdil, 23 yaşındaki Murat ve 22 yaşındaki Hüseyin Bekmezli kardeşler yan yana toprağa verildi. Ali Bekmezli ise polise teslim oldu.
Dün öğle saatlerinde Karkın Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre 'Ormandan kütük çalıyor' diye İlçe Orman İşletme Şefliği'ne yapılan şikayetten dolayı hakkında cezai işlem yapılan Ali Bekmezli, ceza almasından sorumlu tuttuğu yeğenleri Murat ve Hüseyin Bekmezli ile Aysel İdil'e, evinin önünden geçerken "Ben size buradan geçmeyin demedim mi?" deyip 'pompalı' diye tabir edilen otomatik av tüfeğiyle ateş etti. Aysel İdil olay yerinde ölürken, Murat ve Hüseyin Bekmezli kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından 3 kardeşin cenazeleri yakınlarına teslim edildi. 4'ü kız 6 çocuğundan 3'ünü aynı anda kaybetmenin acısını yaşayan Basri ve Ayşe Bekmezli çifti, cenazelerin eve gelmesiyle sinir krizi geçirdi. Helallik alınmasının ardından Aysel İdil, kardeşleri Murat ve Hüseyin Bekmezli'nin cenazeleri mahalle mezarlığına götürüldü. Burada ayrı ayrı kılınan cenaze namazının ardından 3 kardeş göz yaşları arasında yan yana defnedildi.
AMCA TESLİM OLDU
Öte yandan yeğenlerini öldürdükten sonra kaçan Ali Bekmezli, bir rahatsızlığından dolayı kullandığı ilaçlarını almak ve çocuklarını görmek için eve gitmek isterken, mahallede gördüğü polislere teslim oldu. Gözaltına alınan Bekmezli, geniş güvenlik önlemleri altında sevk edildiği Düziçi Adliyesi'nde çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Ayrıca polis, gerilimin yüksek olduğu mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.

FOTOĞRAFLI