İÇİaluminyum folya kaplı özel poşetler ile güvenliğe takiplamdan mağazalardan hırsızlık 4 yabancı uyruklu şüpheli polis ekipleri tarafından Kadıköy'de yakalandı. 

Olay dün akşam saatlerinde Kadıköy Caddebostan'da meydana geldi. Kadıköy Bağdat ve Beyoğlu İstiklal Caddeleri'nde çeşitli mağazalara girerek hırsızlık yaptıkları belirlenen biri kadın 4 Moğolistan vatandaşının hareketlerinden şüphelenen Bostancı Güven Timleri Ekipleri, Bağdat Caddesi'nde gezen Moğolistan uyruklu Otgon T., Medree M., Sukhbaatar C., Erdenebaatar K. takibe aldı. Caddebostan'a kadar takibinisürdüren polis ekipleri, şüphelileri burada yolda yürüdükleri esnada gözaltına aldı. Şüphelilerin üstünde yapılan aramada içleri aluminyum kaplı poşet ve poşetlerin içinde çok sayıda giyim eşyası ele geleçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Bostancı Semih Balanban Polis Merkezi'ne getirildi. Ele geçirilen eşyaların yaklaşık 10 bin TL değerinde olduğu, şüphelilerin içi aluminyum folyo kaplı özel poşetler hazırladıkları ve bu poşetler sayesinde güvenlik bandından rahatlıkla geçtikleri öğrenildi.

Öte yandan polis ekiplerine ait bir cep telefonu ile şüphelilerin polis takibi sırasında görüntüleride çekildi. Görüntülerde şüphelilerden birinin elinde bir poşetle yolda yürüdüğü görülüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.



FOTOĞRAFLI (HK-GK)