Mükremin ÖKSÜZGİL/KAYSERİ () - KAYSERİ’de otelde bulunan 33 yaşındaki Abdulselam Serim’in yüksek dozda eroini vücuduna enjekte ederek 'Altın vuruş' yaptığı ortaya çıktı.
Olay, Kocasinan İlçesi Hacısaki Mahallesi Osman Kavuncu bulvarındaki bir otelde dün saat 16.00'da meydana geldi. Otele önceki gün saat 23.50'de giriş yapan Abdulselam Serim, daha sonra 202 numaralı odaya yerleşti. Otel görevlileri, dün öğleden sonra müşterilerinden haber alamayınca, merak edip odaya girdi. Eşinden bir süre önce boşandığı ve çeşitli işlerde çalışan Abdulselam Serim’in yatakta yüzükoyun hareketsiz yattığını gören otel personeli, sağlık görevlileri ve polisi aradı. Gelen ambulanstaki sağlık görevlileri, Serim'in yaşamını yitirdiğini belirledi.
Odada inceleme yapan polis ekipleri, yatağın üzerinde boş enjektör, serum lastiği ve kesilmiş limon buldu. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda yapılan otopsi sonucu, Kocasinan İlçesi nüfusuna kayıtlı Abdulselam Serim’in, sol kolundan yüksek dozda eroin enjekte ettiği ortaya çıktı.

FOTOĞRAFLI