ERZURUM'da bir kuyumcuda altın bilekliklere bakarken tezgahtarın anlık uzaklaşması sırasında birini gizlice alan 'siyahlı kadın' aranıyor. Genç kadının sol koluna denediği altın bilekliklerden birini avucunun içinde sakladıktan sonra cebine atması güvenlik kamerası sayesinde belirlendi.
Olay 21 Ocak günü kuyumcuları ile ünlü Taşmağazalar semtinde meydana geldi. Adının açıklanmasını istemeyen kuyumcuya, siyah başörtü ve mantolu, elinde 2 defter bulunan bir genç kadın geldi. Tezgahtarın önüne bıraktığı altın bilekleri tek tek alarak sol kolunda deneyen kadın, tezgahtarın kısa bir süre uzaklaşmasını fırsat bildi. Bin 500 lira değerindeki altın bilekliklerden birini sol avucunun içinde saklayan kadın, elini aşağı indirdiği sırada bunu cebine attı. Kadın kısa bir süre sonra teşekkür ederek işyerinden ayrıldı.
Bilekliklerden birinin çalındığını akşam yaptığı sayımda fark eden kuyumcu, kamera kayıtlarını inceledi. Bileklik almak için gelen genç kadının bunlardan birini aldığını fark eden kuyumcu, görüntülerle birlikte polise başvurdu. Polis, genç kadının yakalanması için çalışma başlattı.