Ergün TOS/FETHİYE (Muğla), () - MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde kaybolan Alman ARD televizyonu çalışanı 58 yaşındaki Bernd Girrbach'ı arama çalışmalarına komando timleri ve sahil güvenlik ekipleri de katıldı.
Fethiye'nin Faralya Mahallesi Aktaş mevkisinde önceki gün belgesel çekimi için keşif yaparken kaybolan Alman Bernd Girrbach'ı arama çalışmaları 2 gündür sürüyor. AKUT'la jandarma tarafından sürdürülen, helikopter ve dedektör köpeklerin katıldığı aramalardan sonuç alınamayınca, bölgeye komando timleri çağrıldı.
60 KOMANDO GÜN BOYU ARADI
Muğla İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Asayiş Bölük Komutanlığı'ndan 60 komando, Girrbach'ı aramak için Aktaş mevkisine geldi. Timler halinde ormana dağılan komandolar bölgeyi adım adım taradı. Gün boyu devam eden arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Alman televizyoncunun bulunması için komando timlerinin yarın da bölgedeki arama çalışmalarına devam edeceği kaydedildi.
ARAMALARA DENİZDEN DESTEK
Diğer yandan Fethiye Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'na bağlı sahil güvenlik botu, Kelebekler Vadisi ile Kabak Koyu arasındaki kıyı şeridini tarayarak aramalara denizden destek verdi.

FOTOĞRAFLI