Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), () - BURSA’nın Orhangazi İlçesi'nde takla atan motosikletteki iki kişi yaralandı. Yaralı motosiklet sürücüsünün 2.20 promil alkollü olduğu belirlendi. 
Kaza, 00.30 sıralarında Orhangazi-Sölöz yolu, Karbogaz yakınlarındaki kavşakta meydana geldi. 22 yaşındaki Alper Türköz ile 33 yaşındaki Turgut Olçun Orhangazi’den 16 VJ 119 plakalı motosikletle Dutluca Mahallesi’ne gitmek için yola çıktı. Alper Türköz'ün, kullandığı motosiklet Karbogaz yakınlarındaki kavşakta kontrolden çıkarak takla attı. Kaskları takılı olmasına rağmen savrulan motosikletteki Turgut Olçun ağır yaralandı, sürücü Alper Türköz ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
İki yaralı, ambulansl Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan ve hayati tehlikesi bulunan Turgut Olçun, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak burada yoğun bakıma alındı. Kazada hafif yaralanan ve Orhangazi Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edilen motosiklet sürücüsü Alper Türköz’ün 2.20 promil alkollü olduğu belirlendi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

HB(FK/AK) (FOTOĞRAFLI)