SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'nde 2 arkadaşıyla birlikte bulundukları araçla kaza yapan sürücü 219 promil alkollü çıktı. Çok sayıda boş, 6 tane de açılmamış bira kutusu çıkan araçta bulunan yaralılar kendilerine müdahale etmek isteyen 112 ekibi görevlilerine 'Benim bir şeyim yok. Giden buradan' diyerek tedavi olmayı reddetti.
Kaza, Akyazı İlçesi Reşadiye köyü yakınlarında gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Kuzuluk yönüne giden Baki Ç. yönetimindeki 06 NCH 52 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen nedenle karşı şeride geçerek Hüseyin Ö. yönetimindeki 54 HP 740 plakalı otomobile çarptı. Kazada Hüseyin Ö. hafif yaralanırken, diğer aracın sürücüsü Baki Ç. ve araçtaki 2 kişinin yüksek miktarda alkollü olduğu anlaşıldı. Sürücüler olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
Hastanede yapılan alkol testinde Baki Ç.'nin 219 promil alkollü olduğu tespit edildi.
Kaza yerinde önce arka koltukta oturan Murat adındaki yolcu, ardından da şoförün yanında oturan Cihan B. (47) 'Benim bir şeyim yok. Gidin' diyerek uzun süre ambulansa binmeyi kabul etmedi. Yolcular daha sonra 112 Acil Servis ambulansıyla Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Otomobilde çok sayıda boş ve 6 tane de açılmamış bira kutusu çıktı.

AO(MB/COŞ) (FOTOĞRAFLI)