ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, uyuşturucu madde yapımında kullanılan 1 kilo 210 gram metamfetamin ele geçirildi, olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.
Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Alanya KOM Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik yaklaşık 2 aydır sürdürdüğü teknik takibin ardından operasyon düzenledi. İlçe merkezinde 45 KF 045 plakalı otomobili durduran ekipler, araçta arama yaptı. 'Çekiç' ve 'Ben' adlı narkotik köpeklerin kullanıldığı operasyonda, otomobilin vites kısmına gizlenmiş 4 paket halinde 1 kilo 210 gram metamfetamin (uyarıcı ve ve halüsinasyon özelliği olan sentetik bir madde) maddesi ele geçirildi. Araçta 1 gram da eroin ele geçirildi. Değeri yaklaşık 200 bin lira olan metamfetamin maddesine el konuldu.
Araçtaki M.G. (42), M.O. (31) ve K.Ç. (44) gözaltına alındı. Operasyon kapsamında Ç.A. (43) Manavgat'ta, T.G. (29) Gazipaşa'da, M.R.A. (40) ise Antalya'da yakalandı. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin sorgusu sürüyor.