Görkem ÇANCI/ALANYA (Antalya), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde aralarında para anlaşmazlığı bulunan 3 kişi, trafik ışıklarında birbirlerine kurşun yağdırdı.
Alanya'nın Hacet Mahallesi'ndeki olay dün saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Aralarında husumet bulunan 29 yaşındaki Erhan Ş., 34 yaşındaki Ali K.’nın otomobili ile ve 37 yaşındaki Savaş K.’nın otomobili, Yaylayolu kavşağındaki trafik ışıklarında karşılaştı. Aralarındaki alacak- borç anlaşmazlığı yüzünden yeniden tartışmaya başlayan taraflardan iddiaya göre otomobilden inen Erhan Ş. ve Ali K., diğer otomobilde bulunan Şavaş K.'ya ateş ederek yaraladı. Savaş K. da iddiaya göre onlara silahıyla karşılık verdi.
Hafif yaralanan Erhan Ş. ve Ali K. olay yerinden geldikleri otomobille kaçarken, Savaş K. ise ambulansla hastaneye götürüldü. Kaçan şüpheliler Erhan Ş. ve Ali K. gece saatlerinde polis ekipleri tarafından yakalandı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen ve yaraları hafif olduğu için ayakta tedavi oldukları belirtilen 2 şüpheli, emniyete götürülerek ifadeleri alındı. Şüpheliler işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek. Hastanede tedavisi süren Savaş K.'nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

FOTOĞRAFLI