Murat GÜRKAN/NAZİLLİ (Aydın), () - AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, bir hafta önce gürültü yüzünden çıkan tartışma ve devamındaki kavgaların ardından, 31 yaşındaki Ş.G., kuzeni 40 yaşındaki Aytaç Ot'u pompalı tüfekle öldürdü. Kayıplara karışan Ş.G. ile yanında bulunan kardeşi 16 yaşındaki V.G'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Sultanhisar'da yaşayan çay bahçesi işletmecisi 58 yaşındaki Bedri Ot, geçen hafta sokaktan motosikletiyle geçen yeğeni V.G.'yi gürültü yaptığı için uyardı. İddiaya göre, çıkan tartışmada V.G., eniştesi Bedri Ot'a tokat attı. Olayı öğrenen Bedri Ot'un oğlu 40 yaşındaki Aytaç Ot da birkaç gün sonra V.G.'yi dövdü.
Kardeşi V.G.'nin dövüldüğünü öğrenen Ş.G., Aytaç Ot ile telefonda tartıştı. Hırsını alamayan Ş.G., yanına pompalı tüfek alarak kardeşi V.G.'yle, dün saat 23.00 sıralarında, Yeni Sanayi Sitesi girişinde bulunan Aytaç Ot'un işlettiği çay ocağına gitti. 09 R 0145 plakalı kamyonetini çay ocağının karşısına park eden Ş.G, telefonla aradığı Aytaç Ot'u dışarı çağırdı. Ş.G., iddiaya göre, dışarı çıkan Ot'a pompalı tüfekle 4 el ateş etti. Göğsünden ve kolundan yaralanan Ot, kanlar içinde yerde kaldı. Ağabey ve kardeş, olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri, Ot'u ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evli ve 4 çocuk babası Ot, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ot'un öldüğünü öğrenen yakınları hastaneye akın etti. Sinir krizi geçiren grup, acil servis giriş kapısının camlarını kırdı. Ot'un cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaçan Ş.G. ve kardeşi V.G.'yi yakalamak için çalışma başlatan polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

FOTOĞRAFLI