BALIKESİR’in Ayvalık İlçesi Altınova Beldesi’ndeki bir akaryakıt istasyonuna gelen kimliği belirsiz 2 kişi, pompa görevlisi 34 yaşındaki Şenol Şanlı’nın cebindeki 800 TL ile ofisteki cep telefonunu zorla alıp, kendilerine direnen Şanlı’yı bıçakladıktan sonra kaçtı.
Olay, Altınova Beldesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda bugün saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Akaryakıt istasyonuna gelen kimliği henüz belirsiz 2 kişi, evli bir çocuk babası pompa görevlisi Şenol Şanlı’dan gecelik hasılatı istedi. İki şüpheliye direnen Şanlı, parayı vermek istemedi. Bunun üzerine iki saldırgan, Şanlı’nın cebindeki 800 TL ile ofisteki cep telefonunu zorla aldı ve Şanlı’yı bıçakla yaraladı. Kanlar içinde kalan Şanlı yere yığılırken, iki saldırgan ise koşarak kaçtı.
GELENLER FARK ETTİ
Akaryakıt istasyonuna gelenler tarafından fark edilen Şenol Şanlı, çağırılan ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma, akaryakıt istasyonundaki güvenlik kamerası görüntüleri ile bölgedeki MOBESE kamelarına ait görüntüleri incelemeye aldı. Tedavisi süren Şanlı’nın durumunun iyi olduğu bildirildi.
Akaryakıt istasyonunun sahibi Mehmet Bacaksızoğlu, "Vatandaş ne yapacağını şaşırmış durumda. 800 lira için insan bıçaklıyorlar. Şenol Şanlı kan kaybından ölecek duruma gelmiş. Bunu yapanlara yazıklar olsun" diye konuştu.