ADAPAZARI (Sakarya), ()- ADAPAZARI'nda elleri tabancalı kar maskeli 2 şüphelinin 19 dakika arayla 2 akaryakıt istasyonununda yaptıkları soygunların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde soyguncuların istasyona gelmesi, silah tehdidiyle soygunu gerçekleştirmeleri yer alıyor.
Adapazarı'nda 2 gün önce biri D-650 karayolunda diğeri de şehir merkezinde olmak üzere 2 akaryakıt istasyonu silahlı 2 kişi tarafından 19 dakika arayla soyuldu. Soygun sonrasında çalışma başlatan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliği ekipleri, önce soygunda kullanılan otomobile, ardından da soygunu gerçekleştiren şüphelilere ulaştı. Silahlı soygunları, birçok suçtan kaydı bulunan 20 yaşındaki V.S. ve arkadaşı 21 yaşındaki A.G.'nin gerçekleştirdiğini belirledi. A.G.'nin de asker olduğu çıktı.
Bu tespit sonrasında şüphelilerin evlerinde arama yapan polis, soygunda kullanılan tabanca, kıyafetler, bıçak ve kar maskesi ele geçirdi. Bu arada soygunu yapan V.S. ve A.G.'yi  azmettirdiği ve yardım ettiği iddia edilen M.G. (41) ile E.F. (20) de gözaltına alındı. A.G.'nin asker olduğundan Sakarya Merkez Komutanlığı'na teslim edilirken, diğer şüpheliler V.S., M.G. ve E.F. adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tutuklanan şüphelilerin iki akaryakıt istasyonunda gerçekleştirdikleri soygunların da güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde soyguncuların istasyonlara yüyüyerek gelmeleri ve daha sonra silah çekerek çalışanları etkisiz hale getirerek soygunu gerçekleştirmeleri yer alıyor.

ZT,AG(MB/SS) (FOTOĞRAFLI)