ANKARA’daki AK Parti Belediye Başkanları toplantısına katılmak için Erzincan'dan yola çıkan 3 beldenin belediye başkanının bulunduğu otomobil, kontrolden çıkarak takla attı. Kazada yaralanan başkanlar, Erzincan’daki özel bir hastanede tedavi altına alındı.
Kaza bugün saat 13.00 sıralarında Erzincan- Sivas karayolunun 76’ncı kilometresindeki Alköy mevkisinde meydana geldi. Merkeze bağlı Yalnızbağ Beldesi Belediye Başkanı Zehni Süzen, Demirkent Beldesi Belediye Başkanı Hakan Ördek ve Çukurkuyu Beldesi Belediye Başkanı Adnan Delikanlıoğlu, Ankara'ya gitmek üzere kent merkezinde biraraya geldi. Başkanlar, Yanlızbağ Belediye Başkanı Zehni Süzen yönetimindeki 24 AH 377 plakalı makam otomobiliyle yola çıktı. Ancak bir süre sonra, otomobil, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı ve yolun sağındaki 10 metrelik şarampole yuvarlandı. 
Kazada, Yalnızbağ Belediye Başkanı Zehni Süzen, Demirkent Belediye Başkanı Hakan Ördek ve Çukurkuyu Belediye Başkanı Adnan Delikanlıoğlu yaralandı. Ambulansla ilk olarak Refahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı başkanlar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Erzincan'a getirilerek özel bir hastanede tedavi altına alındı. Doktorlar, belediye başkanlarının sağlık durumunun iyi olduğunu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığını bildirdi.

RD(KS/SS) (FOTOĞRAFLI)