MANİSA'nın Akhisar İlçesi'nde AK Parti İlçe Teşkilatı'na, dün gece av tüfeğiyle ateş açıldı. Binanın camı kırılırken, tabelası delik deşik oldu. Olay anında binada kimsenin bulunmaması nedeniyle can kaybı ve yaralanma olmazken polis, yüzleri maskeli motosikletli iki saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.
Paşa Mahallesi, 125 Sokak'taki AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı'na, dün saat 23.00 sıralarında motosikletli, yüzleri maskeli, iki kişi tarafından av tüfeğiyle tek el ateş edildi. İsabet eden saçmalarla binanın camı kırılırken Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafı ve AK Parti'inin amblemi bulunan tabela da delik deşik oldu. Binada olay anında kimsenin bulunmaması, muhtemel yaralanma veya can kaybını önledi. Polis, kaçan motosikletli iki saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.
Saldırıyı kınayan AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, "Emniyet güçleri gerekli incelemeleri başlattı. Yapılan olayın en kısa zamanda ortaya çıkmasını bekliyoruz. Aldığımız bilgiye göre motosiklet üzerinde ve yüzleri maskeli iki kişi geçiş sırasında binaya bir el ateş edip kaçıyor. İnşallah kısa sürede şüpheliler yakanır, hak ettikleri cezayı bulur" dedi.
AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı'na geçen 15 Mayıs'ta da taşlı saldırıda bulunulmuştu. İkinci saldırının da 15 Haziran'da olması dikkati çekti. Saldırıyı yapan kişilerin aynı olduğu sanılırken, özellikle mi ayın 15'inin seçildiği merak konusu oldu. 

FOTOĞRAF