KONYA'da oturan 33 yaşındaki Muhammet Karaman, yakınları ile tartışırken elini cama vurunca bileğini kesti. Aşırı kan kaybeden Karaman, kapı önünde baygınlık geçirdi. Sağlık görevlileri tarafından ambulansa alınan Muhammet Karaman, "Ben kötü biri değilim" dedi.
Olay, saat 02.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Malazgirt Mahallesi Derebaşı Sokak'taki bir apartmanın zemin katında meydana geldi. Bir süre alkol tedavisi gördüğü öne sürülen işsiz Muhammet Karaman, iddiaya göre, kolonya içtikten sonra yakınları ile  tartışmaya başladı. Karaman, bir ara hızla vurduğu odadaki camın kırılması sonucu bileğini kesti.
Muhammet Karaman'ın aşırı kan kaybettiğini gören ailesi, polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Sedyeye binmek istemeyen ve yürüyeceğini söyleyen Muhammet Karaman, kapı önünde bayıldı. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından yapılan Kahraman, kendine geldiğinde "Bırakın beni. Ben kötü biri değilim" dedi.  Yine sedyeye konulmasına karşı çıkan Muhammet Karaman, yürüyerek ambulansa bindi. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Karaman'ın durumunun iyi olduğu ifade edildi.

TY(İA/İD) (FOTOĞRAFLI)