KONYA'da 17 yaşındaki Muhammet G., ağabeyi Ahmet G.'nin yaklaşık 3 saat önce 'yan bakma' nedeniyle tartıştığı ve bacağından bıçakladığı Bahri Bağcı'nın arkadaşı Emin Can B. tarafından bacağından bıçaklandı. Kanlar içinde bir sitenin güvenlik kulübesine sığınan Muhammet G., yanına gelen arkadaşlarına "Evdekilere sakın haber vermeyin" dedi.
Olay, saat 23.45 sıralarında merkez Meram ilçesi Alparslan Mahallesi Sonay Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre saat 21.00 sıralarında Ahmet G., 'yan bakma' nedeniyle tartıştığı Bahri Bağcı'yı sağ bacağından bıçakla yaraladı. Bağcı hastanede tedavi altına alınırken, Ahmet G. polis tarafından yakalanarak polis merkezine götürüldü.
Ağabeyi polis merkezinde ifade veren Muhammet G., arkadaşları ile buluşmak üzere evden çıkıp yolda yürürken Bahri Bağcı'nın arkadaşı olduğu öğrenilen bir grup önünü kesti. Grup içerisinde bulunan Emin Can B., aralarında tartışma çıkan Muhammet G.'yi sağ bacağından bıçakladı. Yaralanan Muhhammet G., kanlar içerisinde bir sitenin güvenlik kulübesine sığınarak yardım istedi. Bu sırada Emin Can B. ise olay yerinden kaçtı. Muhammet G., yanına gelen arkadaşlarına, "Evdekilere sakın haber vermeyin" diye tembihte bulundu. Polis ekiplerine ifade veren Muhammet G., 'Dışarı çıktığımda 5-6 kişilik bir grup saldırdı. Ağabeyim akşam bir kavgaya karışmıştı. Onun öcünü almaya çalıştılar. Hepsini tanıyorum.' dedi.
Muhammet G., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheli Emin Can B. ise kısa süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(FOTOĞRAFLI)