ADANA'da babalarından miras kalan evin kira getirisi konusunda tartıştıkları ağabeyi 57 yaşındaki Celalettin Aydınoğlu'nu bıçaklayarak öldüren 55 yaşındaki Metin Aydınoğlu tutuklandı. Aydınoğlu, "Maddi durumum kötü, parayı hep o alıyordu. İstedim tartıştık, bana vurunca kendimi kaybettim" dedi.
Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Meydan Mahallesi'nde oturan Celalettin Aydınoğlu ile kardeşi Metin Aydınoğlu, babalarından miras kalan 2 katlı evi, Suriye'den Adana'ya gelen ailelere kiraya verdi. Aylık 200 TL kira geliri için çıkan tartışma ardından Celalettin Aydınoğlu, kardeşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Polis, kaçan Metin Aydınoğlu'nu yakalandı. Cinayet Büro Amirliği ekiplerince sorgulanan Metin Aydınoğlu, şöyle dedi:
"Babamızdan kalan 2 katlı binayı kiraya vermiştik. Alt katı dükkan üst katı ise ev olan binadan aylık 400-500 lira para alıyorduk. Celalettin, emekli maaşı olan, geliri iyi bir insandı. Benim hiçbir gelirim yok. Olay günü, kirayı ben almak istediğimi söyledim. Bana saldırdı, yumrukla vurdu. Canım acıyınca kendimi savunmak için bıçağı çekip salladım. Göğsüne isabet etmiş, yaralandığını görünce korkup kaçtım."
İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Metin Aydınoğlu, cinayet suçundan tutuklandı.