ADANA'da 1 kişinin öldüğü, 2'si ağır 8 kişinin de yaralandığı bardaki kanlı çatışmanın zanlısı 36 yaşındaki Ramazan Denk, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Zanlı, geniş güvenlik önlemi alan polis ekiplerince tekerlekli sandalyede adliyeye götürüldü.
Merkez Çukurova İlçesi Beyazevler Mahallesi'nde geçen 7 Ağustos gecesi meydana gelen olayda Ramazan Denk, 29 yaşındaki Ahmet Denk ve Esef İncesoy'u da yanına alıp, eğlenmek için bara gitti. Daha önceden aralarında husumet olan bar sahibi Mahmut Gül, çalışanlara talimat verip, Ramazan Denk'in dışarı çıkartılmasını istedi. Bunun üzerine bardan kovulmayı içine sindiremeyen Ramazan Denk ile arkadaşları dışarı çıkıp, silahlarına sarıldı. Ramazan Denk ile adamlarının açtığı ateşe, Mahmut Gül ile adamları da karşılık verdi. Karşılıklı çatışmada her iki taraftan da toplam 9 kişi yaralandı. Yaralılardan Mutlu Özyıldız, kaldırıldığı hastanede öldü.
Olayda yaralanıp tedavi için Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ramazan Denk taburcu edildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Ramazan Denk, hastane çıkışında sonra Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile gözaltına alındı. Tekerlekli sandalye ile Adli Tıp Kurumu'na sağlık kontrolüne getirilen Denk, daha sonra adliyeye sevk edildi. Zanlının girişi ve çıkışında güvenlik güçleri yoğun önlem aldı. Uzun namlulu silahlar taşıyan polisler, Adli Tıp Kurumu'nun kapısında ve hastane bahçesinde nöbet tuttu.
Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sivil ekip minibüsüne bindirilen Ramazan Denk, geniş güvenlik önlemi altında adliyeye götürüldü.

FOTOĞRAFLI