TEKİRDAĞ Adliyesi’nin emanet deposundan çıkardıkları 60 kilo kadar uyuşturucuyu dışarı da sattıkları öne sürülen savcı katibi, emanet depo memuru ve adliye çaycısının da aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, adliyede savcı katibi olarak çalışan Egemen S., adliye emanet depo memuru Hüsnü A. ve adliyenin çaycısı Feride A.’nın uyuşturucu sattığını belirledi. Uyuşturucuyu temin ettikleri yerin belirlenmesi için 6 ay fiziki ve teknik takip altında izlenen şüphelilerin adliyenin alt katında bulunan depodan çıkardıkları uyuşturucuları dışarıda küçük miktarlar halinde sattıkları ortaya çıkarıldı. Operasyon için düğmeye basan Tekirdağ polisi, dün sabah erken saatlerde adliyede savcı katibi olarak çalışan Egemen S., adliye emanet depo memuru Hüsnü A. ve adliyenin çaycısı Feride A. ile onlara uyuşturucu satışında yardımcı oldukları belirlenen 5 kişiyi daha gözaltına aldı.
Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen 8 şüpheli için 4 günlük gözaltı süresi alındığı ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulara başlandığı kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.