ADIYAMAN'da, bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 4 yaşındaki Abdurrahman öldü, kardeşi 3 yaşındaki Sinan Çayır ağır yaralandı.
Olay, öğle saatlerinde Siteler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Halil Çayır, sabah işe gittikten sonra adı öğrenilemeyen eşi temizlik yapmak için avluya çıktı. Anne ve babaları olmadığı sırada kömür sobasının yandığı; Abdurrahman ve Sinan Çayır kardeşlerin uyuduğu odada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede tüm evi saran alevler, ihbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Eve giren itfaiye erlerinin dışarı çıkardığı ve dumandan zehirlendiği saptanan Abdurrahman ve Sinan Çayır kardeşler sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Acil serviste tedavisine başlanan kardeşlerden Abdurrahman Çayır doktorların çabasına karşın kurtarılamayarak öldü. Zehirlenen diğer kardeş Sinan Çayır ise hayati tehlikesi sürdüğü için yoğun bakım ünitesine alındı.
Hastaneye akın eden Çayır ailesinin yakınları ise küçük Abdurrahman'ın ölüm haberini öğrenince sinir krizleri geçirdi. Evdeki eşyaların kullanılamaz hale geldiği yangının çıkış nedeni  araştırılıyor.