ADAPAZARI(Sakarya), ()- SAKARYA Emniyet Müdürlüğü, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (Mobese) kameraları tarafından şehir içerisinde kaydedilen ilginç ve trafik kazalarının görüntülerini basına dağıttı.
Adapazarı şehir merkezinde bulunan 120 Mobese kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde trafik kazalarının yanısıra ilginç görüntülerde yer aldı. örüntülerde bir bankanın ATM'sinden para çekerken oynayan genç de yer aldı. Şifresini yazdıktan sonra para gelirken eliyle gel gel işareti yapan ardından ATM'den çıkan parayı yüzünü süren genç sevinç içerisinde ATM önünden ayrılması yer alıyor.
Görüntülerde Adapazarı Çark Caddesi'nde sağnak yağış altında tekerlekli kafetarya şemsiyesi ile ilerleyen 4 kişinin daha sonra bu anı ölümsüzleştirmek için caddede fotoğraf çektirmeleri de bulunuyor. Sahibinden kaçarak caddeye gelen atın hafif ticari araç sürücüsünün atın ipine tekerleğiyle basarak yakalaması ve şehir içerisinde çesitli trafik kazaları yer alıyor.
Bu kazalar arasında da lahmacuncunun hafif ticari aracın çarpmasıyla lahmacunların yola saçılması, mutfak yükü tüplü kamyonetin kaza yapması gibi sürücülerin bir anlık dikkatsizliklerinin neden olduğu kazalar bulunuyor.
FOTOĞRAFLI