ADAPAZARI (Sakarya), () - ADAPAZARI’nda dün gece 19 dakika içerisinde 2 akaryakıt istasyonunu soydukları ileri sürülen 2 şüpheli polisin takibi sonrasında yakalandı.
D-650 Karayolu üzerinde bulunan akaryakıt istasyonuna saat 03.20'de otomobille gelen ve başlarına kadın çorabı getiren 20 yaşındaki A.G. ile aynı yaştaki E.F. pompa görevlisi N.T.'yi silah tehdidiyle etkisiz hale getirip kasadaki paraları alıp kaçtı.
Olayın haber verilmesi üzerine polis buraya gelip inceleme yaparken, A.G ve E.F, bu kez Maltepe Mahallesi'nde başka bir akaryakıt istasyonuna girdi. Yine silah tehdidiyle pompa görevlisi M.Ş’yi etkisiz hale getiren şüpheliler kasadaki paraları aldı.
İki soygunu da yapanların aynı kişiler olduğunu belirleyen polis, mobese kameraları görüntülerinden soyguncuların otomobilini belirledi. Şüpheliler bugün öğle saatlerinde yakalanırken kendilerine yardımcı oldukları iddiasıyla M.G. ve V.S. de gözaltına alındı.
Şüphelilerden asker olduğu ve izne geldiği belirlenen A.G., Merkez Komutanlığı'na teslim edilirken, diğer şüphelilerin emniyette sorgusu sürüyor.

AG(MB/ESM) (FOTOĞRAFLI)