ADANA'da terör örgütü PKK yandaşları bazı mahallelerde yol kapatarak gösteri yaptı. Polis müdahale ederek göstericileri dağıttı.
Merkez Seyhan İlçesi'nin Hürriyet, Denizli, Dağlıoğlu, Şakirpaşa ve 19 Mayıs mahalleleri ve çevresinde saat 11.00 sıralarında terör örgütü yandaşları, dikenli tel, beton parçaları ve çöp varillerle barikat kurup caddeleri trafiğe kapattı. Yolların kapatılması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi'nden, "Ekiplerimiz, Güneykuşak, Çukurova Caddesi, Şakirpaşa Caddesi'nin pazar kurulan bölümü ile Çukurova Caddesi'ni malum konular nedeniyle kullanmayın" uyarısı yapıldı. Uyarı üzerine bölgeye zırhlı araçlar ve Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) tazyikli su ile göstericileri dağıtırken, eylemciler de araçları molotofkokteyli ve taş yağmuruna tuttu.
Gösterilerin yapıldığı bölgeye yakın işyerleri kapatılırken, olaylara karışmayan vatandaşları da sık sık megafonla anons yapan uyaran polis, "Vatandaşlarımız, lütfen bölgeden uzak durun. Sizlerin zarar görmesini istemiyoruz" diyerek dağılmalarını istedi.
Uzun süre diren göstericiler polisin müdahalesiyle ara sokaklara girerek dağıldı.