ARANAN TIR SAYISI 7'YE ÇIKTI
Adana'da, yükünde silah ve mühimmat olduğu ihbarı üzerine Tarsus- Adana Gaziantep otoyolu Ceyhan gişeleri yakınlarında 3 TIR'ın durdurulup aranmasıyla başlatılan operasyonda, aranan TIR sayısı 7'ye çıktı.
Ceyhan gişeleri yakınında 3 TIR'a el konulmasından yaklaşık 2 saat sonra bu kez Tarsus- Adana- Gaziantep otoyolunu Adana Havaalanı'na bağlayan Öğretmenler Bulvarı'nda bir TIR daha durdurularak aranmaya başladı.
Bölgede silah yüklü olarak başka TIR'ların da geçiş yapacağı ihbarı üzerine bir çok noktaya kaydırılan operasyonda aranan TIR sayısı 7'ye yükseldi.
CHP'Lİ AYGÜN: EL-KAİDE'YE GİTTİĞİ KESİN
CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, silah olduğu iddiasıyla bugün Adana'da durdurularak arama yapılan TIR'larla ilgili twitter hesabından attığı tweetlerle silahların El-Kaide terör örgütüne gittiğini öne sürdü. Aygün'ün atığı tweetlıer şöyle:
"Adana-Antep yolunda durdurulan 3 TIR'da El Kaide'ye gittiği kesin olan silahlar bulunduğu haberleri geliyor. Jandarma şu an arama yapıyor, bu performansıyla Tayyip 'Teröre destek veren liderler' listesine girmesi gereken en büyük aday durumunda. Suriye'nin Türkiye'yi BM'ye şikâyet ettiği de düşünüldüğünde Tayyip Erdoğan Türkiye'de Yüce Divan'ı bile arayacak gibi görünüyor. AKP'li milletvekilinin 'Allahın vasıflarını taşıyor' dediği Tayyip'in sonu çok kötü olacak."