ADANA'da bir günde 3 kişi intihar girişiminde bulundu.
İlk intihar girişimi Çukurova İlçesi'ne bağlı Topalak Mahallesi Çatalan Köprüsü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sevgilisi tarafından terk edilen 26 yaşındaki Neslihan A., 01 BOC 49 plakalı otomobille Seyhan Nehri üzerindeki köprüye geldi. Bir süre otomobilde oturan ve ağlayan Neslihan A.,  daha sonra köprünün demir korkuluklarına tutunarak aşağıya sarktı. Köprüden geçen sürücüler, kadını görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, atlama ihtimaline karşın su altı ekibine de haber verdi. Polisin ikna etmeye çalıştığı Neslihan A., ağlayarak, "Ailesi istemediği için sevgilim beni terk etti. Yaşamak istemiyorum" diye feryat etti. Sağlık görevlilerinin de ikna etmeye çalıştığı Neslihan A.,  karakola götürülmeme şartıyla intihar etmekten vazgeçeceğini söyledi. Verilen söz üzerine ikna olan Neslihan A., köprüden alınarak hastaneye götürüldü.
KENDİSİNİ TRENİN ÖNÜNE ATTI
İkinci intihar girişimi ise Gürselpaşa Mahallesi'nden geçen tren hattında meydana geldi. Kimliği açıklanmayan 60 yaşlarındaki bir kadın, Adana-Mersin seferi yapan yolcu treninin önüne geçip beklemeye başladı. Kadın, trenin kendine çarpacağı anda yana atlayarak kurtuldu. Bu sırada başını yere çarpan ve ölmek istediğini söyleyen kadın, götürüldüğü hastanede tedaviye alındı.
ENGELLİ MAAŞINI ALAMAYINCA İNTİHARA KALKIŞTI
Seyhan Nehri'nin yanından geçen DSİ'ye ait ormanlık alanda engelli maaşının kesildiğini iddia eden işsiz 60 yaşındaki Duran G., üzerine benzin döküp ateşe vermek istedi. Olay yerine gelen polisin ikna etmeye çalıştığı Duran G. elindeki çakmağa ateşledi. Bu sırada bir polis memuru, Duran G.'nin üzerine atlayarak elindeki çakmağa aldı. Duran G., ifadesi için polis karakoluna götürüldü.

AÖ(BK/SS) (FOTOĞRAFLI)