Saffet YENİGÜN/KEMER (Antalya), () - ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde, devlet hastanesinde hasta yakınlarının, sağlık çalışanları ile bir hasta ve yakınına uyguladığı şiddetin görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, acil serviste yaşanan kavga saniye saniye görülüyor.
Ankara'dan Kemer'e tatile gelen Deniz- İfakat B. çifti ile 9 yaşındaki kızları Z.B., geçen 27 Temmuz'da Tekirova'da bir otele yerleşti. İfakat B., 30 Temmuz'da saat 01.00 sıralarında rahatsızlandı. 112 Acil Servis ambulansıyla Kemer Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirilerek tedaviye alınan İfakat B.'ye enjeksiyon yapılacağı sırada, bir erkek hastanın yakınlarının baktığını gören hemşire Nimet H., bu kişileri uyardı. Bu sırada İfakat B.'nin eşi Deniz B. de tepki gösterdi. Hemşire Nimet H. ve Deniz B.'nin uyarısı üzerine başlayan tartışma, kısa sürede arbedeye dönüştü. Hemşirenin uyardığı grup, bir anda acil serviste Deniz B.'ye saldırdı. Eşi İfakat ve kızı Z.B.'nin gözü önünde Deniz B.'ye saldıran grup, sağlık çalışanları ve hastane görevlilerini de darp etti.
KOLU KIRILDI
Görüntülerde, acil serviste başlayan arbedenin sokağa da taştığı görülüyor. Kendisine saldıran grubun peşinden giden Deniz B.'nin hastane girişinde de dövülmesi saniye saniye kamerada yer alıyor. Deniz B.'nin bir kolu ve burnunun kırıldığı, vücudunda çok sayıda doku zedelenmesi oluştuğu olayda, hemşire Nimet H.'nin de darp edildiği görülüyor. Olaydan sonra gözaltına alınan saldırganlar, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI