ADANA'da 86 yaşındaki Güllü Işıktan'ın evine giren kimliği henüz belirlenemeyen şüpheli, yaşlı kadının kolundaki altın bileziği gasp edip kaçtı.
Olay, saat 14.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi'nin Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Oğlu ve gelini ile birlikte yaşayan Güllü Işıktan, 2 katlı binanı birinci katındaki evinde tek başına otururken, uzandığı kanepede uyumaya başladı. Bu sırada açık olan balkon kapısından içeriye giren şüpheli,, Güllü Işıktan'ın kolundaki bileziği almaya çalıştı. Güllü Işıktan, kolundaki bileziğin çıkartılmak istendiğini fark edip gözlerini açtığında gaspçı ile göz göze geldi. Güllü Işıktan'ın boğazını sıkıp, "Sakın sesini çıkartma" diyen gaspçı, kolundaki altın bileziği çekip aldı. Gaspçı odalarda değerli eşya ararken yaşlı kadın da "İmdat" diye bağırarak yardım istedi. Işıktan'ın çığlığını duyan komşuları eve gelince, gaspçı da açık olan balkon kapısından çıktı, bahçe duvarından atlayarak kaçtı.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Bileziği gasp edilen Güllü Işıktan'ın verdiği eşkal bilgileri üzerine ekipler, gaspçıyı yakalamak için çalışma başlattı.