BARTIN'da, dün serinlemek için girdiği denizde dalgalara kapılarak kaybolan 30 yaşındaki Kenan Köklü'yü arama çalışmaları sürüyor. Olayın ardından hastaneye kaldırılan 8.5 aylık hamile 27 yaşındaki Aysun Köklü, eşinin bulunmasını bekliyor.
Bolu'da elektrik dağıtım şirketinde çalışan Kenan Köklü, eşi ve akrabalarıyla birlikte tatil yaptıkları Bartın'da Büyükkızılkum Plajı'nda dün akşam denize girdi. Yüzme bilmediği için kıyıda serinlemeye çalışan Köklü, 3 metre kadar açıldığı sırada dalgaya kapılarak gözden kayboldu.
İhbar üzerine Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıç ekipleri denizde arama çalışması  başlattı. Dün sonuç alınamayan aramalara bu sabah yeniden başlandı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 5 kilometrelik Büyükkızılkum sahilinde su yüzeyinde ve su altında arama yaptı. Su altındaki aramaların bulanıklık nedeniyle sağlıklı yapılamadığı  belirtildi. AFAD ve jandarma ekipleri de sahilin kıyı bölümlerinde arama yaptı. Aramalara bazı balıkçı tekneleri de katıldı. Yapılan aramalara rağmen Köklü'ye ulaşılamadı.
Eşinin gözleri önünde dalgaya kapılarak kaybolmasının ardından sinir krizi geçirerek Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan 8.5 aylık hamile Aysun Köklü ise ailesinin isteği üzerine Karabük Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bartın Kamu Hastaneleri Kurumu Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz, "Hastamız 34 haftalık hamile. Eşinin boğulduğunu gördüğü için büyük bir travma yaşamış. Dün akşam psikologlarla birlikte tedavisine başladı. Karnındaki çocuğun sağlık durumu şu anda iyi. Hastamızın ve yakınlarının istediği üzerine tedavisine Karabük Devlet Hastanesi'nde devam edilecek" dedi.

FOTOĞRAFLI