SAMSUN'da 70 yaşındaki A.A. evinde fuhuş yaptırdığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Geçimini sağlamak için bu işi yaptığını söyleyen şüpheli kadın, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.
Olay dün İlkadım İlçesi Çiftlik Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre polis, yalnız yaşayan A.A. adlı kadının evinde fuhuş yaptırdığını belirledi. Dün gece evin önünde bekleyen polis, evden çıkan bir erkeği durdurup sorguladı. Şüpheli, evde 39 yaşındaki G.K. adlı kadınla 50 TL karşılığında cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. İfadenin ardından eve giren polis, A.A. ile G.K.'yı yakaladı. G.K. evde fuhuş yaptığını ve paranın 25 TL'lik kısmını evi kullandığı için A.A.'ya verdiğini söyledi.
İfadesi alınan G.K.'ya Kabahatler Kanunu gereğince 100 TL para cezası kesilerek serbest bırakıldı. Fuhuşa aracılık etmek ve yer temin etmek suçlarından gözaltına alınarak polis merkezine götürülen A.A. ise polise verdiği ifadesinde, "Ben yalnız yaşıyorum ve hiçbir gelirim yok. Geçimimi sağlamak için bu işi yapıyorum" dedi.
Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen A.A. savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.