SAMSUN'un Bafra İlçesi'nde 2 katlı bir evde çıkan yangında Yunus Ali Deniz adlı 7 aylık bebek yanarak hayatını kaybetti. Yangında ağır yaralanan 22 yaşındaki anne Fatma Deniz, tedavi altına alındı.
Olay bugün saat 11.00'de Samsun'un Bafra İlçesi Örencik Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre havanın soğuk oluşu nedeniyle Fatma Deniz evde soba yaktı. Sobadan sıçrayan kıvılcım nedeniyle eşyalar alev almaya başladı. Kısa sürede büyüyen yangın, sobanın olduğu ve 7 aylık Yunus Ali Deniz'in de bulunduğu odayı sardı. Bebek yanarak hayatını kaybetti. Diğer odada bulunan ve ağır yaralanan anne Fatma Deniz ise itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından evden çıkarıldı. Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fatma Deniz, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'ne sevk edildi.
Yangın sırasında evde olmayan ve bir şirkette kamyon şoförü olarak çalışan baba 25 yaşındaki baba Hilmi Tunahan Deniz, oğlunun öldüğü haberi ile yıkıldı. Gözyaşlarına boğulan Hilmi Tunahan Deniz, çevredekiler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Yangınla ilgili soruşturma başladığı belirtildi.