ORDU'ya izne geldikten sonra Şırnak'taki görevine dönmek için uçak bileti almaya giderken 7 ay önce trafik kazasında ağır yaralanan Uzman Onbaşı 25 yaşındaki Gökhan Korkmaz, bugün hayatını kaybetti. 7 aydır yoğun bakımdaki oğlunun iyileşmesini bekleyen annesi 60 yaşındaki Zülal Korkmaz ise acı haberle yıkıldı.
Şırnak Uludere Gülyazı Sınır Tabur Komutanlığı'nda görev yapan Uzman Onbaşı Gökhan Korkmaz, tatilini geçirmek için 7 ay önce memleketi Ordu'nun Akkuş İlçesi'ne geldi. 17 günlük tatil bittikten sonra kiraladığı bir otomobille Samsun'a uçak bileti almak için yola çıkan Korkmaz, yola dökülen ziftten kayarak, kontrolü kaybedip otomobilin takla atması sonucu yaralandı. Ordu Devlet Hastanesi'nde ameliyat olan ve 7 aydır yoğun bakım servisinde solunum cihazıyla yaşam savaşı veren Gökhan Korkmaz bu sabah hayatını kaybetti.
7 aydır gece gündüz yoğun bakım kapısında oğlu Gökhan Korkmaz'ın gözünü açmasını bekleyen anne Zülal Korkmaz ile baba 62 yaşındaki Mustafa Halil Korkmaz vefat haberiyle yıkıldı. Baba Korkmaz, "Oğlumun kurtarılması için doktorları elinden gelen herşeyi yaptı. Hastanede yattığı sürece Şırnak'tan komutanları sürekli aradılar. Oğlumuzun iyileşmesi için bizimle birlikte dua ettiler. Allah onlardan razı olsun" dedi.
Gökhan Korkmaz'ın cenazesi Ordu Devlet Hastanesi morgundan alınarak toprağa verilmek üzere Akkuş İlçesi Çayıralan Mahallesi'ne götürüldü. Korkmaz, yarın öğle namazına müteakip düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

NK (MS/AAA)(FOTOĞRAFLI)