MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde eşi şöforluk yaptığı için çocukları da fındık toplamaya gittiği belirtilen 50 yaşındaki Dilber Göksun, evinde ölü bulundu.
Nusaybin Fırat Mahallesi Başyurt Sokak'taki evde oturan Dilber Göksun, dün saat 21.00'da oturduğu evin mutfağında ölü bulundu. Eşi şoförlük yaptığı için uzun yola giden Göksun'un çocuklarının da fındık toplamak için batı illerine gittikleri belirtildi.
Fındık toplamaya gittikleri Adapazarı'ndan annelerini cep telefonu ile arayan çocuklarının cevap almaması üzerine komşularını araması üzerine, komşularının da gelip pencereden baktıkları kadını mutfakta yerde hareketsiz gördüğü belirtildi. Camı kırıp içeri giren komşuları, aynı anda polisi ve 112 Acil Servisi de arayarak haber verdi. Sevk edilen sağlık ekipleri Dilber Göksun'un öldüğünü tespit etti. Vücudunun morardığı görülen Göksun'un cesedi, polis ekiplerinin yaptığı incelemeden sonra Nusaybin Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Ayrıca Dilber Göksun'un ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI