Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde beş yıldızlı bir otelde bulaşıkçılık yapan Hazım Güldürmez, otele düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Güldürmez PKK üyesi olma suçundan tutuklandı.
BARİKATLARDA NÖBET TUTUMUŞ

Göltürkbükü Mahallesi'ndeki beş yıldızlı bir otelde bulaşıkçılık yapan Hazım Güldürmez, ihbar üzerine bugün sabah saatlerinde jandarma tarafından gözaltına alındı. Silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan Şırnak Sulh Ceza Mahkemesi tarafından hakkında arama ve yakalama kararı bulunan Güldürmez'in bir ay önce Bodrum'a geldiği tespit edildi. Güldürmez'in Şırnak'taki hendek ve barikat olayları sırasında örgütün şehir ve gençlik yapılanması içerisinde yer aldığı ve barikatlarda nöbet tuttuğu ortaya çıktı.
8 AY ŞIRNAK CEZAEVİNDE KALMIŞ
İfadesinde, örgüt ile ilgili bir bağlantısının olmadığını iddia eden Güldürmez, ne amaç ile arandığını ve hakkında neden yakalama kararı çıkarıldığını bilmediğini, kendisinin 2014 yılı Mayıs ayında Şırnak Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 4 arkadaşı ile birlikte örgüte üye olmak suçundan gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak 8 ayŞırnak Cezaevi'nde kaldığını, 26 Aralık 2014 tarihinde de cezaevinden tahliye edildiğini, bu süre içerisinde hiç mahkemeye çıkmadığını belirtti.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Güldürmez, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.