– ORDU’nun Perşembe İlçesi’nde 4'ncü kattan düşerek ağır yaralanan 2 yaşındaki Aras Özbek’in tedavisinin sürdüğü belirtildi. Ordu Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzman Dr. İsfendiyar Karamustafa, "Aras bebeğin yaşaması bir mucize, sağlık durumu iyiye gidiyor" dedi. Pencereden düşen oğlunun peşinden atlayan 26 yaşındaki Aylin Özbek ise bebeğinin başından biran olsun ayrılmayarak doktorlardan sağlık durumuyla ilgili bilgi alıyor.
Ordu'nun Perşembe İlçesi Söğütaltı Mahallesi’nde evde oynarken açık olan pencereden düşerek ağır yaralanan Aras Özbek'in sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi. Düşen çocuğunun peşinden kurtarmak için atlayan ve yaralanarak hastaneye kaldırılan anne Aylin Özbek ise tedavisinin ardından sağlık durumunun iyi olması nedeniyle taburcu edilince, oğlunun yanına koştu. Biran olsun Ordu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi önünden ayrılmayarak doktorlardan çocuğunun sağlık durumu ile ilgili bilgi alan anne Aylin Özbek, sürekli dua ediyor. 
Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde balık çiftliklerinde çalışan ve bir iş görüşmeleri nedeniyle Ankara’da olan baba Müslüm Özbek de dün akşam apar topar Ordu'ya gelerek oğlu ve eşiyle ilgili doktorlardan bilgi aldı. 
Ordu Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzman Dr. İsfendiyar Karamustafa, Aras Özbek'in yaşamasının bir mucize olduğunu söyledi. Yoğun bakım servisinde kontrol amaçlı tutulan Aras'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini, bu akşam veya yarın sabah sağlık durumuna göre yoğun bakımdan çıkarılarak servise alınacağını belirten Uzm.Dr. Karamustafa, "Çökme kırıklığı olan bebeğimizin yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Bugün veya en geç yarın yoğun bakım servisinden normal odaya çıkacak. Biraz kanaması olduğundan dolayı kontrol amaçlı yoğun bakımda tutuyoruz. Onun haricinde sıkıntısı yok. Bebeğimize kanının düşük olmasından dolayı kan verdik. 10 metrelik yerden beton zemine düşmesi bebek için büyük bir mucize. Anne içinde daha büyük mucize. Çünkü daha büyük bir kütle, kemikler daha esnek değil. Annenin düşüp kemiklerini kırmaması daha büyük mucize. Annesinin durumu da çok iyi. Kontrol amaçlı, bebeğine yakın olması için burada kan tahlilleri yapıldı. Bebeğin durumu iyiye gidiyor" dedi.