ANTALYA'da sahte kimlikle kiraladığı araçları yine sahte kimlikle satan 54 yaşındaki Necati D., Milli Eğitim Bakanlığı'na ait sahte kimlikle saklandığı otelde yakalandı. 176 suç kaydı bulunan ve 43 ayrı suçtan aranan Necati D., kendisini yakalayan polislere, "Yolun sonuna geldik" dedi.
Antalya'daki araç kiralama şirketlerinden 3 ay içerisinde sahte kimliklerle 3 otomobil kiralayan Necati D., ruhsat sahibi adına çıkarttığı sahte kimliklerle araçları piyasa fiyatından ucuza satıp kısa sürede elinden çıkarıyordu. Son olarak bir araç kiralama şirketinden yine sahte kimlikle araç kiralayan Necati D., geceyi geçirmek üzere kent merkezindeki bir otele yerleşti.
SÜREKLİ SAHTE KİMLİK KULANMIŞ
Polis tarafından arandığı için gerçek kimliğini ortaya çıkaracak hiçbir şey kullanmayan şüpheli, otel görevlilerine de Milli Eğitim Bakanlığı'na ait sahte kimlik belirtti. Aylardan bu yana aradıkları Necati D.'nin kaldığı oteli tespit eden Asayiş Şube Müdürlüğü, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, akşam üzeri baskın yaptı. Kaldığı odaya polislerin girmesi üzerine hiçbir tepki vermeyen Necati D., "Yolun sonuna geldik" dedi.
Emniyetteki sorgusunda 176 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıkan şüphelinin 43 suçtan da arandığı anlaşıldı. İfadesi alınan Necati D., çıkarıldığı mahkemece 'resmi evrakta sahtecilik', 'dolandırıcılık' suçlamasıyla cezaevine gönderildi.

AA(HA/İD) (FOTOĞRAFLI)