GAZİANTEP'te, otomobiliyle sokak aralarında hız yaptığı öne sürülen kimliği belirsiz sürücü, seyir halindeki motosiklet, yoldan geçen öğrenciler ve park halindeki otomobile çarptıktan sonra durabildi. Sokakta paniğe yol açan otomobil sürücüsü kaçarken, kazada 3'ü ortaokul öğrencisi 4 kişi yaralandı.
Kaza, öğle saatlerinde Onur Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği bilinmeyen sürücü, yönetimindeki 27 AHY 84 plakalı otomobille 102'nci sokakta ilerlerken önce 24 yaşındaki Mehmet Büyükdemir yönetimindeki 27 FE 877 motosiklete, sonra da okuldan eve dönen Emine Çakır, Büşra Yılmaz ve Sevim Yılmaz isimli ortaokul öğrencilerine çarptı. Süratli olduğu iddia edilen sürücü son olarak İsmail Cinoğlu'na ait park halindeki 27 KE 540 plakalı otomobile çarptıktan sonra durabildi. Kazada, yaralanan motosiklet sürücüsü Mehmet Büyükdemir ile 3 kız öğrenci çağrılan ambulanslara hastanelere götürüldü.
Olay sonrası şüpheli sürücü ise otomobilini sokakta bırakarak kaçtı. Sokakta inceleme yapan polisler, hasar gören otomobil sürücüsünün kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.