ADIYAMAN’da geçen çarşamba, iki grup arasında çıkan ve 3 kişinin yaralandığı tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavga, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, elinde tabanca bulunan bir kişinin etrafa ateş açması ve bir kişiyi yaraladığı görülüyor.
Gölbaşı Caddesi'nde geçen çarşamba gecesi iki grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede tabanca ve bıçaklı kavgaya dönüşen olayda, Hakan Ata tabancayla, Nurullah Çelik ve Gökmen Yıldız bıçakla yaralandı. Kavgayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Bölgede önlem alan polisler ise kavgaya karıştığı belirlenen 5 kişiyi gözaltına aldı.
KAVGA ANI KAMERADA
Cadde üzerindeki bir işyerine ait güvenlik kamerası ise kavga sırasında yaşananları kaydetti. Gençlerin kavga ettiği görüntülerde, elinde tabanca olan bir kişinin, havaya rastgele ateş ettiği, başka bir kişinin ise tabancayı arkadaşının elinden alarak Hakan Ata'ya ateş ettiği görüldü. Görüntülerde, bir kişinin ise arkadaşının kafasını tuttuğu kişiyi elindeki bıçakla kalçasından defalarca bıçaklaması da yer alıyor.