MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu sürücüler; 35 yaşındaki Akif Yavuz ile 58 yaşındaki Hüseyin Şen öldü, 1'i bebek 3 kişi de yaralandı. Kurtarma ekibi, otomobillerde sıkışan yaralıları kurtarmak için zamanla yarıştı.
Fethiye- Ölüdeniz Yolu Oluklu Mevkii'ndeki kaza, dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Ölüdeniz'den Fethiye yönüne giden Akif Yavuz yönetimindeki 48 HA 070 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, karşı yönden gelen Hüseyin Şen yönetimindeki 48 GP 896 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle sürücü Akif Yavuz, diğer otomobil sürücüsü Hüseyin Şen ile aynı otomobildeki 49 yaşındaki Azime Şen, 13 yaşındaki Kardelen Şen ve 1 yaşındaki Esma Şen ağır yaralandı. Sağlık ekipleri, yaralılardan Kardelen Şen ile Esma Şen'i otomobilden çıkararak müdahale ederken, araçlarda sıkışan Hüseyin ve Azime Şen ile Akif Yavuz'u kurtarmak için olay yerine gelen Fethiye Belediyesi kurtarma ekipleri seferber oldu.
KURTARMA EKİPLERİ ZAMANLA YARIŞTI
Metal yığınına dönen 2 otomobildeki yaralıları çıkarmak için zamanla yarışan kurtarma ekipleri, otomobillerin motor bölümü ile sürücü kısmını kesti. Bilinci kapalı haldeki yaralıların sıkıştıkları yerden çıkarılması için çevredekiler kurtarma ekiplerine yardım etti. 15 dakika süren çalışma sonrası Akif Yavuz, Azime Şen ve Hüseyin Şen, hurdaya dönen otomobillerden çıkarılarak ambulansla hastaneye götürüldü. Fethiye'deki hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan Hüseyin Şen ile Akif Yavuz müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Fethiye Letoon Hastanesi'nde tedavileri süren Azime, Kardelen ve Esma Şen'in ise hayati tehlikeyi atlattığı kaydedildi.

ET(HA/İD) (FOTOĞRAFLI)