KAZA KURBANLARINA HÜZÜNLÜ VEDA
Kazada yaşamlarını yitiren Tuğba Ayran ve Ecrin Su Erdem'in cenazeleri bugün öğlende gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. 
Tuğba Ayran için Samsun’un Vezirköprü İlçesi Kabalı Köyü’nde cenaze töreni düzenlendi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vezirköprü Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü’nden bu yıl mezun olan Tuğba Ayran'ın cenazesi ilk olarak evinin önüne getirildi. Burada yakınlarından helallik alındı. Genç kızın annesi 45 yaşındaki Lütfiye ve babası 50 yaşındaki Murat Ayran ile 5 kardeşi, yüksek okuldaki öğretmenleri ve arkadaşları gözyaşına boğuldu.
Liseyi de Vezirköprü İlçesi’nde yatılı olarak okuyan genç kızın anne ve babasının köyde çiftçilik yaptığı için hayalinin devlet memur olmak olduğu belirtildi. Tuğba Ayran’ın 6 kız kardeşten 4’üncüsü olduğu belirtildi. Ayran'ın cenazesi evinin önüne getirildikten sonra köy camiine götürüldü. Öğlen namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Tuğba Ayran’ın cenazesi köy mezarlığında defnedildi.
4 YAŞINDAKİ ECRİN SU TOPRAĞA VERİLDİ
İkisi de vekil öğretmen olarak Vezirköprü İlçesi’nde görev yapan 7 yıllık evli Murat ve Dilşah Erdem çiftinin tek çocukları olan Ecrin Su Erdem için ise Ladik İlçesi Şıhlı Köyü’nde cenaze töreni düzenlendi. Acılı anne ve baba, kızlarının tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Yakınları acılı anne ve babayı teskin etmeye çalıştı. Küçük çocuğun cenazesi köy camiinde öğlen namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.