BURSA’nın Mudanya İlçesi 'nde 24 Temmuz'da köfte yedikten sonra rahatsızlandığı iddia edilerek hastaneye kaldırılan ve 6 gündür tedavi gören 17 yaşındaki Ömer Faruk Çandar dün yaşamını yitirdi. Çandar’ın cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, Cumhuriyet Savcısı olayla ilgili soruşturma başlattı.
Merkez Osmangazi İlçesi Çirişhane Mahallesi’nde babası öldüğü için dedesinin evinde kalan Ömer Faruk Çandar, 24 Temmuz günü bir arkadaşıyla Mudanya’nın Eşkel sahiline gitti. Burada köfte yedikten sonra rahatsızlandığı öne sürülen Çandar, yakınları tarafından Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tedavinin ardından özel bir hastaneye sevk edilen ve sağlık durumu ciddiyetini koruması üzerine Çekirge Devlet Hastanesi’ne gönderilen Çandar, 6 gündür verdiği yaşam mücadelesini dün kaybetti.
Cumhuriyet savcısı, Çandar’ın cesedini kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesine karar verip, olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI