BURSA'da özel öğrenci yurdunda kalan imam hatip öğrencisi 15 yaşındaki Tevfik Şahin, dün akşam etüt sonrası arkadaşı ile tartıştıktan kısa süre sonra yaşamını yitirdi. Kalp krizi sonucu öldüğü sanılan Tevfik Şahin'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Ailesi Siirt'te yaşayan ve Bursa'da Merkez İmam Hatip Lisesi 9'ncu sınıfa giden ve  Merkez Osmangazi İlçesi'nde özel bir öğrenci yurdunda kalan Tevfik Şahin, dün saat 20.00 sıralarında, etüt sonrası iddiaya göre henüz belirlenemeyen bir nedenle yurt arkadaşı 14 yaşındaki M.A.Ç. ile tartıştı. Arkadaşlarının araya girmesi sonucu odasına çekilen Şahin, olduğu yere yığıldı. Yurt görevlileri tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz öğrenci burada doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Polis ve savcının yurtta yaptığı incelemeden sonra Tevfiik Şahin'in cesedi, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği sanılan Tevfik Şahin'in ölümüyle ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Tevfik Şahin'in cenazesinin Siirt'te toprağa verileceği belirtildi.