Bedir ALTUNOK/KARS, () - KARS’ta 2 ay önce evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 15 yaşındaki Faruk Taşçı’nın annesi Rahime Taşçı, 'Anneler Günü'nde evladının yolunu bekledi. Gözü yaşlı aile, tek isteklerinin evlatlarına kavuşmak olduğunu söyledi.
Merkez Şehitler Mahallesi Ömür Sokak numara 46'da yaşayan Rahime- Feyzi Taşçı  çiftinin 2 çocuğundan en büyüğü Faruk Taşçı, 3 Mart günü sabahı 10 yaşındaki kardeşi Damla'yı öptükten sonra annesiyle vedalaşarak evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Faruk'a cep telefonun da ulaşamayan aile, polise kayıp başvurusunda bulundu ve sokak sokak oğullarını aramaya başladı. Akrabaların da seferber olduğu aramada Faruk'un izine rastalanmadı. Oğlu ortadan kaybolduktan sonra gözyaşı dinmeyen 40 yaşındaki Rahime Taşçı, bir an olsun Faruk'un fotoğrafını elinden düşürmüyor. Oğlu olmadan ilk anneler gününü geçirdiğini söyleyen Rahime Taşçı, "Oğlum seni çok özledim. Neredeysen çık gel" dedi.
Evladının hayatından endişe ettiklerini belirten baba 45 yaşındaki Feyzi Taşçı da, "Tek istediğimiz oğlumuza kavuşmak. Oğlumu gören olursa, Allah rızası için en yakın güvenlik birimine bilgi versin"  diye konuştu.

BA(KS/COŞ) (FOTOĞRAFLI)