Mehmet OKUYUCU / KARAPINAR(Konya), () - KONYA'nın Karapınar İlçesi'nde evlerinin önünde oynarken ortadan kaybolan 11 yaşındaki Ali Selçuk ile kuzeni 12 yaşındaki Nevzat Selçuk'dan 3 gündür haber alınamıyor. Çocukların kaçırılmasından endişe duyan ailelerin başvurusu üzerine polis, iki kuzenin bulunması için çevrede araştırmasını sürdürüyor.
Hankapı Mahallesi'nde oturan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 5'inci sınıf öğrencisi Ali Selçuk ile 6'ncı sınıf öğrencisi Nevzat Selçuk, geçen Salı günü evlerinin önünde oynarken bir anda ortadan kayboldu. Çocuklarının kaybolduğunu fark eden ailesi çevrede yaptığı aramaya rağmen izlerine rastlamayınca kaçırılmasından endişe duyarak  polise haber verdi. Polis de şu ana kadar yaptığı aramada çocukların izine rastlamadı.
Çocukları kaybola 45 yaşındaki Yaşar Selçuk ile kardeşi 42 yaşındaki Nihat Selçuk, ''İlçemize giren çıkan belirsiz. Ne giriş- çıkışlarımızda, nede otogar ve ana caddelerde Mobesse kamerası yok. Yetkililerin bu konuda daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Çocuklarımızın sağ salim bir an önce bulunmasını istiyoruz'' dedi.
KIRMIZI RENKLİ OTOMOBİL
Kırmızı renkli bir otomobilden şüphelendiklerini öne süren Nevzat Selçuk'un annesi 39 yaşındaki Saniye Selçuk şunları söyledi:
''Yüreğim yanıyor. Evladımı istiyorum. Görenlerin Allah rızası için hemen emniyet mensuplarını arayarak haber etmesini bekliyoruz. Ayrıca sokak aralarında gezen kırmızı renkli ve plakasız bir otomobilin çocuklara yaklaştığını görenler var. Başka mahallelerde de aynı aracın çocuk kaçırma teşebbüsünde bulunduğunu duyduk. Bu korkumuzu daha da artırdı.''
Çocukların bulunması çevrede arama yapan polis, şüphe uyandıran kırmızı renkli otomobilin de bulunması için çalışmasını sürdürüyor.
FOTOĞRAFLI