KONYA'da mimar, 35 yaşındaki Bengü Hacısalihoğlu, 10'uncu kattaki evlerinin balkonundan düşünce öldü. Polis, psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen Hacısalihoğlu'nun intihar etmiş olabileceği üzerinde duruyor.
Olay, saat 03.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Refakat Sokak'taki bir binanın 10'uncu katında meydana geldi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde görevli, evli Bengü Hacıosmanoğlu, balkona çıkanken kısa süre sonra düştü. Damadı il dışında olduğu için yalnız bırakmamak amacıyla gün içinde kızını ziyarete gelen ve geceyi birlikte geçiren annesi Perran Selçuk, kızının düştüğünü görünce 112 Acil Servis'e haber verdi. Sevk edilen sağlık görevlileri toprak zemine düşen ve kanlar içinde kalan Hacısalihoğlu'nun öldüğünü saptadı.
Kızının başından ayrılmayan baba Aykut Selçuk ise, ölen kızının açık olan gözlerini kapatıp, üzerini örttü. Polis, 8 yıldan bu yana psikolojik tedavi gördüğü ve daha önce de evinin balkonundan atlamak için intihar girişiminde bulunduğu, yakınları tarafından kurtarıldığı öne sürülen Hacısalihoğlu'nun intihar ettiği üzerinde duruyor.
Hacısalihoğlu'nun cenazesi, otopsi yapılmak için Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Morguna kaldırıldı. Soruşturma sürdürülüyor.